povratak

Samoposlužne autopraonice

R2W

Ready 2 Wash pomaže Vam u upravljanju više autopraonica sa bilo koje lokacije. Pratite sve vaše poslovne procese, kvarove i usluge. R2W Vam daje potpunu kontrolu Vaše autopraonice - na ekranu. Također, tu je i interakcija sa kupcima i nagrađivanje lojalnosti.

Ready 2 Wash platforma daje Vam povijest poslovanja, učestalost posjeta i ponašanje kupaca u detaljnim izvještajima. Kreirajte nove poslovne strategije i radite bolje poslovne poteze bazirajući se na podacima  u realnom vremenu.

S druge strane, Ready 2 Wash Loyalty Marketing programom nadogradite Vaš postojeći sustav  da bi mogli prepoznati navike i ponašanja Vaših kupaca i mogli ih nagraditi za njihovu lojalnost. Ovo Vam pomaže u definiranju više Loyalty programa za različite grupe kupaca. Lako se kreiraju programi bazirani na posjeti, vremenu provedenu na autopraonici, promocijama ili specijalnim događajima. Mobilnim marketingom šaljite ponude i promocije direktno na mobitel kupca i dajte mu razlog da se vrati.

Za sav posao sa zvanjem kupaca i davanjem im ponuda i popusta brine Ready 2 Wash mobilna aplikacija koja interaktivnim kartama upućuje kupca u najbližu autopraonicu sa integriranim Ready 2 Wash sistemom. Aplikacija pruža raznolike metode plaćanja poput kreditnih kartica,Paypala, SMS-a itd. Aplikacijom kupci sudjeluju u loyalty programu i skupljaju nagrade na bilo kojoj praonici sa integriranim Ready 2 Wash sistemom. Vlasnici autopraonica daju ponude i informacije kupcima u stvarnom vremenu, direktno na njihove mobitele.

NOVA ERA U PRANJU AUTOMOBILA JE STIGLA.