Sredstva za pranje vozila u samoposlužnim autopraonicama

Koncentrirane formule koje će osigurati manji trošak po vozilu i veću dugoročnu isplativost.

Kvaliteta pranja u autopraonici ključan je faktor koji utječe na vaše poslovanje, a vi se morate pobrinuti da svojim korisnicima svaki put, iznova, pružite izvanredno iskustvo pranja i čišćenja.

Kod formuliranja sredstava za pranje naglasak smo stavili na koncentraciju aktivnih sastojaka što posljedično znači manji trošak po vozilu i veću dugoročnu isplativost.

Često se susrećemo s pričama vlasnika autopraonica koji se u početku povedu za jeftinijim opcijama što dovodi do toga da koriste više deterdženata na duže staze, a ne uspiju ostvariti rezultate pranja i čišćenja koje njihovi korisnici očekuju. Odabir kvalitete u odnosu na cijenu gotovo se uvijek pokaže kao održiviji izbor.

Adriateh je i u segmentu sredstava za pranje i čišćenje u autopraonici partner na kojega možete računati. Uz našu ažurnu postprodajnu podršku, velike zalihe na skladištu i ekspresnu dostavu, vaša će narudžba unutar 24 sata biti na lokaciji autopraonice.

Istraži ponudu sredstava za pranje i čišćenje u samoposlužnim autopraonicama

Savjetujemo i pružamo cjelovitu podršku vašem poslovanju

Tu smo za sva pitanja i nedoumice na koje ćete naići prilikom odabira sredstava za samoposlužno pranje. Pažljivo ćemo vas saslušati i, ovisno o veličini i vrsti projekta, predložiti konfiguraciju sredstava za njegu i čišćenje koja najbolje odgovara vašim potrebama.  

Pobrinite se za besprijekorno iskustvo vaših korisnika i napravite to kako treba.

Javite nam se već danas kako bi kreirali paket kemije koji najbolje odgovara potrebama vaše autopraonice.

Sredstva za pranje i njegu vozila u autopraonici

Uz ugradnju i održavanje samoposlužnih autopraonica u ponudi također imamo i provjerena specijaliziranja sredstva za besprijekorno pranje u samoposlužnim autopraonicama. Za pozitivan dojam svaki put iznova.

  • Prašak
  • Pretpranje
  • Šampon
  • Aktivna pjena
  • Vosak
  • Crnila za gume
  • Miris za interijer
  • Čišćenje interijera
adriatech contact our team

Zanimaju Vas Sredstva za pranje vozila u samoposlužnim autopraonicama?

Pošaljite nam upit